Síť na okna

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Esme

| 

Předmět: Síť na okna
  Přitlapkováno: 15. 3. 2008 20:37:12 | 
				     | 

| 

Zdravím všechny kočkomily.

Loni v létě jsem se ujala opuštěného koťátka, teď je z něho krásná bytová kočenka jménem Ťapka.

Blíží se čas, kdy budu muset řešit nebzpečí  pádu z otevřeného okna.

/ Loni v létě stačilo dát pozor, aby pod otevřeným oknem nebyla přistavená židle./  

Jako nejchůdnější se mmi jeví objednat síť na míru od firmy KV Řezáč.

Prosím o radu, jak tuto síť upevnit na dřevěná okna. Je nutné nakopupit i napínací lanka, smyčky, karabinky, svorky a napínáky?

Za odpovědi předem děkuji.

Esme + Ťapka | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Nera Procházková

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 15. 3. 2008 21:12:52 | 
				     | 

| 

Ahoj Esme,

tak co k tomu dodat,mi máme v jednom okně klasickou síť proti komárům a mouchám přidělala jsem jí do dřevěného okna napínáčkama z balkonu a drží to super a dneska jelikož bylo krásně okno bylo otevřené cca 4 hodiny a moji zvědavci kočičáci nic jen seděli před a koukaly ovšem nevím jak by to bylo bezpečné kdyby se o to opřely.

Jinak co máme vymyšlené na celí balkon je že dáme nahoru z každé strany napínací šroub na hmožděnku a lanko a napneme tam takovou sít - vypadá to jako klasická pletivo ale není to z drátu ale je pouze umělá hmota koupila jsem to v železářství a metr délky na 1,5m šířky a oko je 2cm,takže jedem metr stál cca 12,-kč i s ostatním materiálem nás to přišlo na necelé 200,-kč takže teď zbývá namontovat a kočičáci mžou na balkon        

Doufám že ti to trošku pomohlo    _________________ Nera,Cleo,Jack a Žoržetka | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Raika

Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
  | 

Předmět: Síť na okna
  Přitlapkováno: 20. 3. 2008 11:50:20 | 
				     | 

| 

Sítě do oken plastových i dřevěných na objednávku jsem našla na adrese http://www.styltex.com . Nezkoumala jsem to ale nijak podrobně, jen je tam možno si vytvořit kalkulaci, je tam montážní návod a popis, jak změřit okno. Před dodáním pošlou fakturu a vzorek sítě. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|