Nesmí na výstavy?

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Lucinka Anonymní

| 

Předmět: Nesmí na výstavy?
  Přitlapkováno: 29. 4. 2006 17:49:29 | 
				     | 

| 

Dobrý den, četla jsem na jednom serveru vše o výstavách a zarazilo mne tvrzení, že na výstavách SCHK je zakázáno vystavovat: 

plemeno skotská klapouchá

plemeno munchkin

Víte někdo proč, když se vystavují i FIFé neuznaná plemena. A platí to i pro scottisch straight a highland fold? Hledala jsem i na zahraničních webech, ale nic moc jsem nenašla  

Díky za informace   | 

| 

|    | 

Odpovědět 
		 | 

| 

Anonymní

| 

Předmět: Re: Nesmí na výstavy?
  Přitlapkováno: 30. 4. 2006 7:30:03 | 
				     | 

| 

| Lucinka napsal: | 	 		  Dobrý den, četla jsem na jednom serveru vše o výstavách a zarazilo mne tvrzení, že na výstavách SCHK je zakázáno vystavovat: 

plemeno skotská klapouchá

plemeno munchkin

Víte někdo proč, když se vystavují i FIFé neuznaná plemena. A platí to i pro scottisch straight a highland fold? Hledala jsem i na zahraničních webech, ale nic moc jsem nenašla  

Díky za informace   | 	  

FIFe se rozhodla tato plemena neuznávat a ani je nepřipouštět na své výstavy protože genetická mutace který způsobuje která způsobuje jejich zvláštní vzhled, tedy i skotské klapouché sklopené uši a u munchkina zkrácené končetiny nese genetické problémy, které způsobují deformace kostí. Nevím jestli je to pravda, ale tak to bylo uvedene v zápise s konference FIFe která tento zákaz vydala. | 

| 

|    | 

Odpovědět 
		 | 

| 

|