Zabezpečení  zahrady prosím poraďte

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Lenyen Anonymní

| 

Předmět: Zabezpečení  zahrady prosím poraďte
  Přitlapkováno: 19. 2. 2007 10:57:16 | 
				     | 

| 

Dobrý  den všem, 

ráda bych poprosila o radu , zda má  někdo zkušenosti se zabezpečením zahrady nebo jaké  jsou vaše zkušenosti s kočičkami venku.

Mám dvě roční kočičky obě dvě kastrované  a chované  zatím jen v panelovém bytě, kde byly zvyklé  chodit jen na zabezpečený  balkon. Teď jsem se přestěhovala k příteli a ten má domek se zahrádkou. 

Ráda bych holky pouštěla ven ale mám strach že mi utečou a nenajdou cestu zpátky, nebo že se jim venku něco stane. Zahrádka je dostatečně velká  na to aby si tam mohly běhat plot je dřevěný  a vysoký ale...

Má někdo zkušenosti jak zabránit tomu aby neutekly? nechci dělat žádné  voliery a je mi jasné, že v  létě to bude problém je neustále hlídat když je pustím ven.

Četla jsme že kastráti se drží  spíš u domu  a nemají  tendence se toulat.. může to někdo potvrdit? Myslíte že se dokáží  vrátit když se zaběhnou?

Moc děkuju za rady a pomoc

L | 

| 

|    | 

Odpovědět 
		 | 

| 

Lenka V. Anonymní

| 

Předmět: Re: Zabezpečení  zahrady prosím poraďte
  Přitlapkováno: 19. 2. 2007 16:11:45 | 
				     | 

| 

[ Má někdo zkušenosti jak zabránit tomu aby neutekly? nechci dělat žádné  voliery 

Že by se kočky ztratily a nenašly cestu domů snad ani nehrozí, ale jinak je venku spousta nástrah, které je ohrožují mnohem víc. Jsou to hlavně zlí lidé a zlí psi, auta, nemocné kočky, otrávené myši ... je toho moc a hodně nepříjemného, co může kočku venku potkat, zkuste ven pod dohledem, ale stejně bych doporučila volieru. | 

| 

|    | 

Odpovědět 
		 | 

| 

|