| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

tatiana

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 9. 3. 2012 15:28:04 | 
				     | 

| 

Já osobně bych při takových problémech sázela na syrové maso+vitamínové a minerální doplňky. _________________ Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 9. 3. 2012 16:00:35 | 
				     | 

| 

| tatiana napsal: | 	 		  | Já osobně bych při takových problémech sázela na syrové maso+vitamínové a minerální doplňky. | 	  

já nad tím pořád uvažuju, jen se bojím, abych mu nedávala málo/moc nebo nějak špatně ty vitamínové a minerální doplňky a taky máme takovou minilednici s pidi mrazáčkem, kam se skoro vůbec nic nevejde...

a hlavně on chodí do mističek granulky tak jen uzobávat celý den, aby mu tam pak neležo takhle maso a nezkazilo se...tak pořád váhám   _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 22. 3. 2012 10:57:23 | 
				     | 

| 

tak zítra večer jedeme k vetovi hribovi...držte palce...  

snad s tou alergií něco vymyslíme _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 23. 3. 2012 20:21:13 | 
				     | 

| 

právě jsem se vrátila od veterináře pana hriba...je zlatej. konečně mám pocit, že merlinův problém má zájem někdo řešit...sice to má ztížené tím,že je merlin na kortikoidech a tak nemůže v tuto chvíli ani vzít krev a udělat nějaký základní obraz, aby vyloučil nebo potvrdil aspoň něco...

byla jsem tam hodinu... do pondělí mám snížit dávku dithiadenu a od pondělí ho vysadit, tak bude brát pouze prednison, tak ho necháme cca 5 dní a pak mu mám zavolat, podle toho, jak merlinkovi bude, bude reagovat...

merlinka poňuchňal...prý takovýho bílýho přesně chtěl taky   _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 31. 3. 2012 10:16:46 | 
				     | 

| 

druhá návštěva u pana veterináře...snižujeme dávkování prednisonu na čtvrt prášku obden (dithiaden snížen dávkování a následně vysazen), dostal mastičku do oušek na cca 5dní,protože ty si drbe nejvíc....puchýřky se zatím neobjevily  a já doufám, že neobjeví  

v pátek budem zase konzultovat,co dál... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 11. 4. 2012 16:41:56 | 
				     | 

| 

[třetí návštěva - místo prednisonu mám dávat medrol obden a za 4 dny zase zavolat...

merlinek nemá žádné projevy alergie (pychýřky), jen si stále drbe za ušima... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 18. 6. 2012 18:36:41 | 
				     | 

| 

jsme na medrolu...1x za 3-4dny...bez projevů alergie   _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

April

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 6. 2012 5:53:18 | 
				     | 

| 

| BáraP napsal: | 	 		  jsme na medrolu...1x za 3-4dny...bez projevů alergie   | 	  

Je bezva, že příznaky alergie vymizely. Sice za cenu občasného podávání léků, ale ono se prostě nic jiného zjevně dělat nedá. Je dobře, že to má nějaký výsledek!

Tak přeju, ať to vydrží!!! _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

BáraP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 8. 3. 2013 9:07:56 | 
				     | 

| 

| April napsal: | 	 		   	  | BáraP napsal: | 	 		  jsme na medrolu...1x za 3-4dny...bez projevů alergie   | 	  

Je bezva, že příznaky alergie vymizely. Sice za cenu občasného podávání léků, ale ono se prostě nic jiného zjevně dělat nedá. Je dobře, že to má nějaký výsledek!

Tak přeju, ať to vydrží!!! | 	  

tak díky pořízení vigouše...mi bylo doporučeno, ať zkusím snížit dávkování medrolu merlinkovi...takže bereme medrol pouze 1x týdně a zatím dobrý...  

prý má merlin nové a jiné podněty, nenudí se doma sám a tak se projev alergie pořízením parťáka prostě může zmírnit _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|