| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

Kachenka

| 

Předmět: Štěkací obchod
  Přitlapkováno: 10. 1. 2010 21:02:17 | 
				     | 

| 

Ahoj, 

ráda bych všechny varovala před chování internetového obchodu www.stekaciobchod.cz.

Je to už více rok, co jsme si u nich objednali fontánku pro kočku CatIt. Po dvou měsících užívání se rozbilo čerpadlo. Na doporučení společnosti jsme ho poslali na reklamaci. Po 8 měsících nečinnosti, nezvedání telefonů neodpovídání na maily a výmluv nám bylo oznámeno, že máme poslat zbytek fontánky zpět a budou nám vráceny peníze. To jsem udělala 19.10.2009 a do dnešního dne nemám ani peníze ani fontánu.

Pan Dolníček z brněnského zastoupení společnosti buď telefon nebere, nebo přehazuje odpovědnost na domovské sídlo v Mladé Boleslavi.

Už jsem se smířila s tím, že peníze neuvidím.

Ať nenaletíte jako já   

Katka a Cherry | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

tatiana

| 

Předmět: Re: Štěkací obchod
  Přitlapkováno: 11. 1. 2010 21:33:43 | 
				     | 

| 

| Kachenka napsal: | 	 		  Ahoj, 

ráda bych všechny varovala před chování internetového obchodu www.stekaciobchod.cz.

Je to už více rok, co jsme si u nich objednali fontánku pro kočku CatIt. Po dvou měsících užívání se rozbilo čerpadlo. Na doporučení společnosti jsme ho poslali na reklamaci. Po 8 měsících nečinnosti, nezvedání telefonů neodpovídání na maily a výmluv nám bylo oznámeno, že máme poslat zbytek fontánky zpět a budou nám vráceny peníze. To jsem udělala 19.10.2009 a do dnešního dne nemám ani peníze ani fontánu.

Pan Dolníček z brněnského zastoupení společnosti buď telefon nebere, nebo přehazuje odpovědnost na domovské sídlo v Mladé Boleslavi.

Už jsem se smířila s tím, že peníze neuvidím.

Ať nenaletíte jako já   

Katka a Cherry | 	  

Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, kde napíšete, že je to poslední pokus o smír a že žádáte do určitého termínu vrátit peníze, jak vám slíbil dne toho a toho, že doklady k případu máte uložené (máte?) a že pokud tak neučiní, učiníte vy podání na ČOI, aby se mu podívali na zoubek jako nesolidnímu obchodníkovi a to že bude teprve první krok, jak mu znepříjemnit život. Další že budou následovat třeba včetně podání žaloby k soudu pro podvodné jednání. _________________ Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Alamka

| 

Přitlapkováno: 12. 1. 2010 9:38:16 | 
				     | 

| 

| tatiana napsal: | 	 		  

Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, ... | 	  

Originály dokladů bych nedávala z ruky, posílat jen kopie. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

tatiana

| 

Přitlapkováno: 12. 1. 2010 10:29:40 | 
				     | 

| 

| Alamka napsal: | 	 		   	  | tatiana napsal: | 	 		  

Tak s tím bych se rozhodně nesmířila! Pošlete doporučený dopis s dodejkou, ... | 	  

Originály dokladů bych nedávala z ruky, posílat jen kopie. | 	  

Tak to je snad samozřejmé, ne?   _________________ Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|