| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >>   | 

| Autor | 
		Zpráva | 

BaraHortova

| 

Předmět: Jak správně držet kočku při podávání léků ?
  Přitlapkováno: 16. 9. 2009 20:38:49 | 
				     | 

| 

| Dobrý den chtěla bych se vás zeptat ja bych měla kočku správně držet.Když jí chci dát prášek tak nevím jak ji mám držet.Různě se brání a jakorát mě poškrábe. Nemáte ňáký dobrý tip jak ji dát prášek a nebo jak ji správně chytnout aby mě nevyklouzla ??? Za odpověď předem děkuji. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

April

| 
		 | 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Lucie K.

| 
		 | 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

wanesaa

| 

Předmět: Re: Jak správně držet kočku při podávání léků ?
  Přitlapkováno: 4. 10. 2010 10:41:08 | 
				     | 

| 

| BaraHortova napsal: | 	 		  | Dobrý den chtěla bych se vás zeptat ja bych měla kočku správně držet.Když jí chci dát prášek tak nevím jak ji mám držet.Různě se brání a jakorát mě poškrábe. Nemáte ňáký dobrý tip jak ji dát prášek a nebo jak ji správně chytnout aby mě nevyklouzla ??? Za odpověď předem děkuji. | 	  

No,zabalit kočku do pytlíku,to by měly moje kočky takový stres...to si nedovedu představit.Já mám 2 kočky a jelikož je léčím už přes měsíc a berou léky 2x denně,poradil mi a ukázal můj veterinář jak na to.Vezmete kočku za krkem za kůži(tak jako když máma tahá koťata) a tím jak jí tu kůži natáhnete,tak sama otevře tlamičku a znehybní se. Nejdříve mi to připadalo,že jí to bolí ale nebolí.A ´teď po měsíci podávání léků tímto způsobem si už tak zvykli, že už raději sami tu papulku malinko otevřou než abych je tahala.Stačí říct jen "vitamínek" a už ví,co je čeká. Léky dostávají v inječkní stříkačce a pomalinku je tam vpravím aby se kočka nezalkla.Mám dva divočáky ale naučili se to.Velká (ocicat)s tou byl problém jí dát kapičky do očí.Ted už rezignovala a drží tak krásně:-)Taky je vždycky pochválím jaké jsou to šikulky:-) | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

tatiana

| 

Předmět: Re: Jak správně držet kočku při podávání léků ?
  Přitlapkováno: 4. 10. 2010 13:49:15 | 
				     | 

| 

| wanesaa napsal: | 	 		   	  | BaraHortova napsal: | 	 		  | Dobrý den chtěla bych se vás zeptat ja bych měla kočku správně držet.Když jí chci dát prášek tak nevím jak ji mám držet.Různě se brání a jakorát mě poškrábe. Nemáte ňáký dobrý tip jak ji dát prášek a nebo jak ji správně chytnout aby mě nevyklouzla ??? Za odpověď předem děkuji. | 	  

Taky je vždycky pochválím jaké jsou to šikulky:-) | 	  

Trpělivost a vytrvalost se prostě vyplatí! A pochvala nakonec je hodně důležitá, ony tomu ty potvůrky dobře rozumí   ! _________________ Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

http://www.prestickekocenky.cz | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

miusiatko

| 
		 | 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

tatiana

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 4. 10. 2010 16:07:20 | 
				     | 

| 

Asi jsem tupá, ale já se k videu nepropracovala, i když trochu anglicky umím...jaksi mi to nejde spustit  - dostanu se na nějaké úplně jiné stránky:roll: 

Já sice problém s průnikem prášku a čehokoliv do jakékoliv kočky nemám   , ale zajímalo mě to. _________________ Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

April

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 4. 10. 2010 18:06:58 | 
				     | 

| 

To vlevo, ty texty jsou jednotlivé kapitoly:

Play Entire Video 

Introduction 

Preparation 

Restraint

Procedure: Finger Method 

Procedure: Pill Gun Method 

Tips 

Help...I don't have anyone to help me medicate my cat .....

a po kliknutí na ně, se pak klikne do toho zčernalého okénka vpravo a spustí se videjko.

Každopádně zajímavé. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

tatiana

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 4. 10. 2010 19:10:49 | 
				     | 

| 

To jsem všechno pochopila, ale jaksi nemám nač klikat, resp. nejde mi nic rozkliknout, nechápu.......   _________________ Tatiana,  Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj,  Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

ZdenkaP

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 4. 10. 2010 22:28:46 | 
				     | 

| 

Tatiano, mně to normálně jde, kliknutím hned na první odkaz vlevo se spustí postupně všechny kapitoly.

Jen já bych potřebovala video, jak nacpat do kočky prášek v jednom člověku, ve dvou bych to neřešila    _________________ Sweet Calimero*CZ

www.sweetcalimero.cz

Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

miusiatko

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 5. 10. 2010 9:11:33 | 
				     | 

| 

Tatiana, musite len kliknut a chvilu pockat, kym sa to vpravo nacita    

A ZdenkaP, je tam aj video "I don't have anyone to help me.." alebo "I can't hold my cat still for medications".

U nas napriklad uterakova metoda fungovala. aj ked som bola na kung fu macku sama     Akurat ze som prisla asi o pat uterakov    _________________ Miuška & Frankie | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

Smeny

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 5. 10. 2010 21:43:19 | 
				     | 

| 

| tatiana napsal: | 	 		  To jsem všechno pochopila, ale jaksi nemám nač klikat, resp. nejde mi nic rozkliknout, nechápu.......   | 	  

Je možné, že Vám chybí zásuvný modul do prohlížeče a tím se video nezobrazí. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

April

| 

Předmět: 
  Přitlapkováno: 6. 10. 2010 11:05:10 | 
				     | 

| 

Tatiano, jak píše Smeny, možná chybí aktualizovaný flash player, na kterém jsou tahle videjka většinou založená ... ala youtube.

http://get.adobe.com/cz/flashplayer/ zvolit systém (windows, linux), používaný prohlížeč (Opera, Mozilla, Chrome, atp.) ... a pak nainstalovat aktualizaci ... snad to bude ono, a už to poběží   _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. | 

| 

| 

Odpovědět 
		 | 

| 

|